Paljonko tapahtumatekniikka maksaa? – laske hintalaskurilla

Olemme julkaisseet laskurin, jolla voit laskea hintahaarukan etä-, live- tai hybriditapahtumasi tekniselle ja teknologiselle kokonaisratkaisulle. Hintalaskuri tarjoaa lisäksi kuukausihinnoittelumallin webinaari- ja podcast-kumppanuuksiin – kaikkiin palveluihimme!

Mikä sai meidät kehittämään tapahtumatekniikan hintalaskurin?

Tapahtumatekniikan kustannuksia on vaikea arvioida etenkin silloin kun ko. palveluita ei jatkuvasti tilaa tai tapahtuman järjestäminen aivan ensimmäistä kertaa kummittelee tehtävälistallasi. Lisäksi samaan tapahtumaan voidaan soveltaa hyvinkin eri kokoluokan tuotantoja, jolloin sopivan hinta-laatusuhteen arvioiminen voi olla täysin mahdotonta näkemättä lopullista toteutusta.

Laskuri tarjoaa hintahaarukan jolla tiedät saavasi toteutuksen periaatteella affordable premium. Se ei tarjoa sitä kaikista halvinta mahdollisuutta, saati Euroviisukokoluokan tapahtuman hintaa. Se laskee hintahaarukan toteutukselle jonka takana voimme ylpeästi seisoa kustannusrakenteella jonka olemme todenneet järkeväksi aiemmissa tuotannoissamme. Se on suunnattu etenkin sinulle, joka tarvitset luotettavan hinta-ankkurin päästäkseen alkuun tapahtumatekniikan osalta tapahtumasi suunnittelussa. Toivomme tietenkin että laskuri on hyödyllinen myös niille joille tapahtumat ovat arkipäivää.

Hintalaskuri on saanut positiivisen vastaanoton

Viimeistään laskurin testiversion kanssa tekemisissä olleet asiakkaat vakuuttivat meidät julkaisemaan sen. Eräässä palaverissa esitettiin toiveikas kysymys: ”Onko tämä siis kaikille avoin vai pelkkä työkalu myynnin tueksi asiakaspalavereissa?”. Iloksemme saimme vastata, että laskuri avautuu tietenkin kaikille pyöriteltäväksi. Toisessa palaverissa laskuria kommentoitiin seuraavalla tavalla: ”Esitellessäni teidän palveluita meillä sisäisesti, hintaahan kysytään aivan ensimmäisenä.”

Laskurin julkaiseminen on jännittävää ja alalle epätyypillistä, mutta uskomme vakaasti sen auttavan tapahtumanjärjestäjiä.