Kaikki palvelut – Scene Arts

Me valmistelemme tapahtumaasi kokonaisratkaisun, joka rakentuu useista pienemmistä osakokonaisuuksista. Palvelumme jakautuvat kolmeen pääryhmään: tapahtumatekniikkaan, av-sisällöntuotantoon sekä tapahtumateknologioihin.

Haluaisitko keskittyä olennaiseen teknisen säätämisen sijaan?

Tapahtumateknologiat

AV-sisällöntuotanto

Miksi valita Scene Arts?

Kohtelias

Käyttäydymme tapahtumasi arvon mukaisesti, pukeudumme siististi ja laitteistomme on edustuskelpoista. Kohtelemme tapahtumakävijöitä kuin omia asiakkaitamme. Meidät on helppo saada kiinni.

Harkittu

Teknisen ammattitaidon lisäksi osaamme tarjota näkemyksellisiä audiovisuaalisia ratkaisuja ja sommittelemme tarkoituksellisia kokonaisuuksia. Pyrimme ymmärtämään asiakkaamme liiketoimintaa, jotta hahmotamme tapahtuman kokonaiskuvan sekä tarkoituksen. Tekniikan tarkoitus on tuottaa lisäarvoa sinulle ja organisaatiollesi.

Varma

Työskentelemme varmaotteisesti. Voit turvallisin mielin luottaa, että tapahtumastasi tulee sellainen kohokohta, jonka ansaitset.

Tapahtumatekniikka kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella!

Tapahtumatekniikka meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!