Tapahtuma­järjestäjä – kumppanisi tapahtuman onnistumiselle

Onnistuneen tapahtuman järjestäminen on erikoisosaamisala, ja kun paikalla on paljon ihmisiä on erittäin suositeltavaa valita tehtävään kokenut tapahtumajärjestäjä.

Tekniset ja teknologiset mahdollisuudet tuovat täysin uuden ulottuvuuden tapahtuman järjestämiseen. Scene Arts mahdollistaa tuloksellisia ja elämyksellisiä kohtaamisia.

Mitä tapahtumajärjestäjä kohtaa uudessa normaalissa?

Organisaatiot nimeävät tyypillisesti hybridi- ja virtuaalitapahtumien vastuuhenkilöksi ja tuottajaksi henkilön organisaation sisältä. Kuitenkin hybriditapahtuman järjestäminen on kuin kahden tapahtuman järjestämistä samaan aikaan, ja odotukset tekniikan ja teknologian toimivuuden osalta ovat korkealla. Aikatauluja, videostriimausta ja ajolistoja suunniteltaessa on syytä pohtia tapahtumakokemusta molempien osallistujaryhmien näkökulmasta.

Riittävän joustavan ja yllättäviinkin tilanteisiin reagoivan teknisen kokonaisuuden rakentamisessa tulee ottaa huomioon, että vaikka yksittäiset palvelut, kuten Zoom, Teams tai tilan oman videotykin operointi, ovat itsenäisinä toimintoina nopeita ja helppoja, usean yksinkertaisen osakokonaisuuden yhdistäminen tekee teknisestä tuotannosta eksponentiaalisesti monimutkaisemman. Soljuvan tapahtumakokemuksen taustalla on paljon yhteensopivuuksien testaamista, etukäteisvalmistelua sekä ammattitaitoa.

Scene Arts – Ammattitaitoinen tapahtumajärjestäjä teknisen osaamisen ytimessä

Scene Arts on luotettava tapahtumajärjestäjä, joka tarjoaa teknistä ja teknologista osaamista tapahtumiesi toteutukseen. Ammattitaitoinen tapahtumatuottajamme varmistaa, että tapahtumasi sujuu saumattomasti ja tarjoaa unohtumattoman kokemuksen osallistujille. Meillä on vankka kokemus tapahtumatekniikasta, ja olemme erikoistuneet hybridi- ja virtuaalitapahtumien järjestämiseen.

Moderni tapahtumajärjestäjä, joka hyödyntää viimeisintä teknologiaa

Teknologian rooli tapahtumajärjestämisessä on korvaamaton. Scene Arts hyödyntää viimeisintä teknologiaa ja innovaatioita varmistaakseen tapahtumasi teknisen onnistumisen. Olipa kyseessä sitten virtuaalitapahtuma tai hybridi, meillä on tarvittava tekninen ja teknologinen osaaminen sekä resurssit luoda ainutlaatuinen tapahtumakokemus.

Kokonaisvaltainen tapahtumapalvelu Scene Artsin kautta

Scene Arts tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa kaiken tarvittavan tapahtumiesi toteuttamiseen. Olemme paitsi tapahtumajärjestäjä, myös teknisen tuotannon asiantuntija. Meidän avulla voit keskittyä tapahtuman sisältöön ja tavoitteisiin, kun huolehdimme teknisistä yksityiskohdista.

Scene Arts tapahtumanjärjestäjänä

Valitsemalla Scene Artsin tapahtumajärjestäjäksi saat kumppanin, joka yhdistää teknisen osaamisen tapahtumanjärjestämisen ammattitaitoon. Takaamme, että tapahtumasi saa tarvitsemansa teknologisen tuen ja toteutuu sujuvasti. Olipa kyseessä sitten perinteinen tapahtuma, virtuaalitapahtuma tai hybridi, voit luottaa siihen, että Scene Arts huolehtii tapahtuman teknisistä vaatimuksista ja luo unohtumattoman kokemuksen osallistujille.

Asiakaskuntaamme kuuluu sekä tapahtuma-alan rautaisia ammattilaisia että niitä, jotka ovat mahdollisesti järjestämässä aivan ensimmäistä tapahtumaansa. Mukautamme asiakasviestintäämme tilanteeseen sopivaksi, ja meille olet tervetullut, vaikket olisi vielä aivan varma, millaista tekniikkaa tapahtumasi tarvitsee. Teemme esimerkiksi tekniikan check-list-dokumentin, josta voit arvailematta tarkistaa mitä tekninen henkilökunta vielä tilaajan puolelta tarvitsee.

Scene Arts on erinomainen tapahtumajärjestäjä kun vaaditaan tapahtuman ja sen tilaajan arvomielikuvasta kiinnostunut tekninen tuottaja.

Tapahtuman järjestäminen meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!