LED-screenit ja kuva­tekniikka tapahtumaan

Kuvatekniikka vaikuttaa merkittävästi tapahtumasi kykyyn viestiä vaikuttavasti. Kuvatekniikka-sanalla viitataan esimerkiksi seuraaviin työkaluihin: LED-screen, videotykki, tapahtumanäytöt, valkokangas, IMAG-kuvaus, graafinen suunnittelu ja presentaatiotekniikka.

Haluaisitko avaimet käteen -kuvatekniikkaratkaisun tapahtumaasi?

Miksi tilata kuvatekniikka Scene Artsilta?

Kuvatekniikka vakuuttaa, vaikuttaa ja vangitsee osallistujan tapahtumasi tärkeimpien asioiden äärelle. Samaan aikaan on huomioitava se tosiasia, että nimenomaan kuvatekniikkaan saa upotettua merkittävän määrän tapahtumabudjettisi euroja.

Scene Arts kykenee tarjoamaan merkittävän hyödyn tapahtumanjärjestäjälle rakentamalla budjettiisi sopivan harkitun ehdotuksen toteutuksesta niin, että saat maksimaalisen hyödyn sijoituksellesi. Kykenemme hyödyntämään omaa osaamistamme, kalustoamme sekä verkostoamme luodaksemme juuri sinulle sopivan toteutuksen – emme ole sidottuja vain yhdenlaiseen toteutustapaan.

Kuvatekniikka näkyy kaikille. Siksi on ensiarvoisen tärkeää että käytettävä kalusto on asianmukaista ja sitä operoivat henkilöt ovat kohteliaalla otteella varmaotteisesti tietoisia siitä, miten tapahtuma etenee. Lisäksi on järkevää varmistua video-, ääni- ja valotekniikan välillä toimivasta kommunikaatiosta; helpointa on tilata koko AV-tuotanto samalta luukulta.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki videotekniikan palvelut:

  • LED-screenien toimitus
  • Videotykit ja valkokankaat
  • IMAG-kuvaukset (skrollaa alaspäin nähdäksesi mitä termi tarkoittaa!)
  • Tapahtumanäytöt, messunäytöt
  • Presentaatiotekniikka, puhujanäytöt
  • Graafinen suunnittelu
  • Interaktiiviset työkalut tapahtumiin

Kykenemme hyödyntämään omaa osaamistamme, kalustoamme sekä verkostoamme luodaksemme juuri sinulle sopivan toteutuksen – emme ole sidottuja vain yhdenlaiseen toteutustapaan.

IMAG-kuvaus?

Magnification-sanaan viittaavalla IMAG-kuvauksella, tarkoitetaan lavan tai esiintymispisteen ohjelman kuvaamista reaaliajassa suurille kuvapinnoille (LED-screen- tai valkokangas) niin, että kauempanakin istuva yleisö näkee lavan ohjelman “suurennettuna” reaaliajassa.

Kuvatekniikka palveluna – hyödyt

Kuvatekniikka vaikuttaa tapahtuman selkeyteen ja näyttävyyteen.

Jotkin videoteknisistä ratkaisuista ovat täysin kriittinen osa tapahtuman onnistumista. Mikäli esimerkiksi videotykki on rikki, ei seminaarien presentaatioita voi esittää. Etenkin tällaisten kriittisten toimintojen osalta teknisen tuottajan ratkaisuiden tulee olla äärimmäisen varmatoimisia.

Lisäksi kuvatekniikka vaikuttaa tapahtumasi viestinnän selkeyteen ja sitä kautta tapahtumasi tavoitteen onnistumiseen. Esimerkiksi riittävän tarkalla, suurella ja kirkkaalla kuvapinnalla saadaan välitettyä informaatiota onnistuneesti. On otettava huomioon esimerkiksi tapahtumatilan yleisvalaistuksen vaikutus presentaatioiden erottuvuuteen.

Suurien kuvapintojen hyödyntäminen visuaalisena elementtinä liittää tapahtumaympäristön ja organisaatiosi brändin yhteen. Osaava tekninen tuottaja osaa herättää brändisi eloon tapahtumatilassa videotekniikan keinoin.

Toimiva kuvatekniikka luo tapahtumastasi ammattimaisen, laadukkaan ja luotettavan mielikuvan välittömästi.

Kuvatekniikka vaikuttaa tapahtumasi viestinnän selkeyteen ja sitä kautta tapahtumasi tavoitteen onnistumiseen.

Kuvatekniikka palveluna meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!