Hybridi- ja virtuaali­tapahtumat

Meiltä saat hybridi- tai virtuaalitapahtumasi teknisen selkärangan avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme kaikesta: äänentoistosta, mikityksistä, kameroista, etäyhteyksistä, valaistuksesta, presentaatiotekniikasta, näytöistä ja videotykeistä.

Oli kyseessä sitten monimutkainen, useamman päivän pituinen kansainvälinen hybridituotanto, kustannustehokas yhden kameran interaktiivisen webinaarin järjestäminen tai mitä tahansa niiden väliltä, olemme apunasi kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella!

Haluaisitko keskittyä olennaiseen teknisen säätämisen sijaan?

Miksi tilata hybridi- tai virtuaali­tapahtuman tekniikka Scene Artsilta?

Aloitamme hybridi- ja virtuaalitapahtumien valmistelun sopivan alustan valinnalla. Suosittelemme aina ensimmäisenä Eventee-alustaa, joka mahdollistaa uskomattoman monipuolisen tapahtumakokemuksen kävijöille niin etänä kuin livenä. Alusta on helppokäyttöinen, laadukkuutta huokuva, ja sen ulkonäkö voidaan muokata asiakkaan brändiin sopivaksi. Siihen sisältyy laskeutumissivu, selaimessa toimiva tapahtumasivu sekä mobiilisovellus. Alusta sisältää esimerkiksi verkostoitumistyökaluja, ohjelmakartan, useiden livestriimien integroimismahdollisuuden eri huoneisiin ja paljon muuta. Alustaan voi tutustua täällä. Autamme myös lipunmyynnin, ilmoittautumisjärjestelmien sekä kulunvalvonnan järjestelyissä.

hybriditapahtumat ja virtuaalitapahtumat

Alustan lisäksi huolehdimme kaikesta siitä tekniikasta, jota tilaisuutesi tarvitsee. Striimaamme tilaisuuden monikameratuotantona, liitämme tapahtumaan etäpuhujat, huolehdimme ettei ääni kierrä, järjestämme videokameroille sopivan valaistuksen ja niin edelleen.

Tekninen suorittaminen on kuitenkin vasta lähtökohta. On ehdottoman tärkeää, että yhteistyö asiakkaan ja tekniikan toteuttajan välillä toimii – asiakkaan tulee esimerkiksi pystyä luottamaan, että sähköposteihin vastataan ajallaan.

Nähdäksemme on myös erittäin olennaista, että tilaaja saa työkavereikseen varmaotteisia ja kohteliaita teknikoita, jotka ovat kykeneviä ratkomaan ongelmatilanteita tehokkaasti. Hybridi- ja virtuaalitapahtumat luovat paljon odotuksia onnistumisesta, ja juuri siksi ne jäävät niin elävästi mieleen. Jotta tilaisuuteen ladatut odotukset purkautuisivat tuottaen kaikille positiivista energiaa ja hyvän mielen, hybridi- ja virtuaalitapahtumien tekninen selkäranka kannattaa tilata Scene Artsilta!

Toteutamme hybridi- ja virtuaalitapahtumat kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella.

Tsekkaa myös Webinaari palveluna -pakettimme!

Miten virtuaali- tai hybriditapahtuman toteutus yleensä etenee?

1. Ole yhteydessä ja kerro millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Ei haittaa vaikka avoimia kysymyksiä olisi vielä paljon. Autamme mielellämme kokonaisuuden hahmottelussa.

2. Teemme tarjouksen ja toteutusehdotuksen

3. Aloituspalaveri ja sen pohjalta koostettu kirjallinen tekninen tuotantosuunnitelma. Tuotantosuunnitelmaan on sisällytetty yleinen valmisteluaikataulu sekä tekniikan checklist, jossa on kootusti kaikki ne asiat joita tarvitsemme. Näin teidän ei tarvitse arvailla.

  4. Sisältöjen syöttäminen tapahtuma-alustalle, ilmoittautumisjärjestelmän käytöönotto ja muut etukäteisvalmistelut. Saatte moderoida tapahtuma-alustaa halutessanne itse (Eventee).

  5. Virtuaali- tai hybriditapahtuman tekniikan rakennus. Usein tapahtumaa edeltävänä päivänä.

  6. Tuotannon toteutus. Huolehdimme alustasta sekä tekniikasta.

  7. Tapahtuman purku ja palautekeskustelu; kuinka hyvin onnistuimme?

  8. Mahdollisten tapahtumasta koostettujen materiaalien toimitus jälkikäteen.

  Eventee

  Tapahtuma­teknologiat

  Käytämme hybridi- ja virtuaalituotannoissamme markkinoiden johtavia tapahtumateknologioita. Eventee-tapahtuma-alusta mahdollistaa niin pienet kuin suuretkin tapahtumat. Osallistuminen käy helposti verkkoselaimella tai mobiilisovelluksella. Järjestäjälle Eventee tarjoaa kaikki tarvittavat tekniset ominaisuudet onnistuneeseen tapahtumaan.

  Mitä ovat hybridi- ja virtuaali­tapahtumat?

  Hybriditapahtumalla tarkoitetaan tapahtumaa, johon voi osallistua sekä fyysisessä tapahtumatilassa että etänä erinäisin interaktiivisin työkaluin, joista tärkeimpänä on mahdollisuus seurata tilaisuutta livestriimin välityksellä. Virtuaalitapahtumaan yleisö osallistuu vain etänä.

  Mahdollisuus etäosallistumiseen on lisäksi avain huomattavasti suuremman yleisömäärän saavuttamiseen, sillä osallistuja saa sovitettua sen helpommin kalenteriinsa. Lisäksi etäosallistujien maksimimäärä on käytännössä rajaton, eikä kasvava katsojamäärä nosta merkittävästi kustannuksia.

  Sekä hybridi­tapahtuma että virtuaali­tapahtuma tarjoaa kustannus­tehokkaamman tavan toteuttaa tilaisuus.

  Hybridi- ja virtuaali­tapahtumien tekniikka meiltä seuraavin askelin

  1.

  Pyydä ratkaisu

  Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

  2.

  Kehitämme kanssasi

  Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

  3.

  Nauti tapahtumastasi

  Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


  Kiinnostuitko?

  Pyydä ratkaisu!