Scene Arts

Vuonna 2019 vastikään Ouluun muuttanut musiikinopettajaopiskelija Joonatan Niemi suunnitteli perustavansa tapahtuma-alan yrityksen. Yhteisessä bändiprojektissa hän tutustui Kalle Hautamäkeen, joka innostui lyöttäytymään mukaan.

Aluksi visiomme Scene Artsin toiminnasta oli hyvin laaja sisältäen tapahtumatekniikan lisäksi ohjelmatoimistopalveluita, markkinointia ja artistimanagerointia. Tekniikan osalta pyrkimyksemme oli vahvasti livepuolen tekijäksi. Koronapandemian myötä suunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi, kun muutaman kuukauden kaupparekisterissä olon jälkeen koitti tapahtuma-alan totaalinen alasajo.

Suunnanmuutos etätapahtumatekniikkaan meni jouhevasti, sillä Kalle oli aiemmin tehnyt paljon monikameratuotantoja, ja kalustoakin oli valmiiksi tämän myötä olemassa. Niinpä otimme porukalla striimitekniikan haltuun, ja yhdistettynä vahvaan livepuolen osaamiseen sekä uusien tiimiläisten taitoihin muodostui palvelupaletti, jolla olemme auttaneet lukuisia tapahtumajärjestäjiä ja -tuottajia onnistumaan niin etä-, hybridi- kuin livetapahtumissa.

Lähitulevaisuudessa keskitymme vahvistamaan rooliamme nimen omaan tapahtumien teknisessä toteuttamisessa aidosti palvelevalla asenteella ja asiakaslähtöisesti – jotta tapahtumastasi tulisi kaikille kohokohta!