Scene Arts – mitä me teemme?

Teemme etä-, live- ja hybriditapahtumiin teknisiä ja teknologisia kokonaisratkaisuja kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella.

Hallitsemme etäyhteydet, livestriimaukset, kokoustekniikan, äänen, valon, videotekniikan, lavarakenteet, webinaarit, podcastit ja muut monipuoliset av-tekniset kokonaisuudet mahdollistaaksemme tuloksellisia ja elämyksellisiä kohtaamisia.

Tekniikan lisäksi rakennamme sillan digin ja reaalimaailman välille tapahtuma-alustaratkaisujen ja räätälöityjen integraatioiden avulla.

Scene Arts – kenelle me teemme?

Asiakaskuntaamme kuuluu sekä tapahtuma-alan rautaisia ammattilaisia että niitä, jotka ovat mahdollisesti järjestämässä aivan ensimmäistä tapahtumaansa. Mukautamme asiakasviestintäämme tilanteeseen sopivaksi, ja meille olet tervetullut, vaikket olisi vielä aivan varma, millaista tekniikkaa tapahtumasi tarvitsee.

Toimintamme painottuu yritysten, organisaatioiden, hankkeiden, yhdistysten, korkeakoulujen ja julkistoimijoiden tapahtumiin, joihin vaaditaan tapahtuman ja sen järjestäjän arvomielikuvasta kiinnostunut kohtelias tekninen tuottaja.

Visiomme – mihin olemme matkalla?

Scene Arts tähtää kansainvälisesti luotetuksi monipuoliseksi tapahtumien AV-tuotantoyhtiöksi. Mahdollistamme tuloksellisia ja elämyksellisiä kohtaamisia sekä viestintätilanteita kuroen umpeen reaalimaailman ja digitaalisen ulottuvuuden kuiluja.

Missiomme – miksi me teemme?

Mahdollistamme.
Tapahtumat ovat aina ihmiselämän kohokohtia. Toimiva tekniikka on onnistuneen tapahtumakokemuksen edellytys. Siispä me mahdollistamme ihmisten elämän kohokohtien syntymistä.

Edistämme.
Saamme olla osaltamme edistämässä merkittäviä asioita: yritysten liiketoimintaa, organisaatioiden tavoittavuutta ja sitouttavuutta, tärkeän tiedon viestintää, uuden oppimista sekä hyvinvointia ihmisten kohdatessa toisiaan.

Innostumme.
Tämä ala on meidän juttumme. Rakastamme tehdä tapahtumia ja toimia tekniikan parissa.

Miksi valita Scene Arts?

Kohtelias

Käyttäydymme tapahtumasi arvon mukaisesti, pukeudumme siististi, ja laitteistomme on edustuskelpoista. Kohtelemme tapahtumakävijöitä kuin omia asiakkaitamme. Meidät on helppo saada kiinni.

Harkittu

Teknisen ammattitaidon lisäksi osaamme tarjota näkemyksellisiä audiovisuaalisia ratkaisuja, ja sommittelemme tarkoituksellisia kokonaisuuksia. Pyrimme ymmärtämään asiakkaamme liiketoimintaa, jotta hahmotamme tapahtuman kokonaiskuvan ja tarkoituksen. Tekniikan tarkoitus on tuottaa lisäarvoa sinulle ja organisaatiollesi.

Varma

Työskentelemme varmaotteisesti. Voit turvallisin mielin luottaa, että tapahtumastasi tulee sellainen kohokohta, jonka ansaitset.

Tapahtumatekniikka kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella!

Johtoryhmä

Joonatan Niemi

CEO, tekninen tuottaja, perustaja
Oulun toimisto

+358 44 501 0062
joonatan@scenearts.fi

Niilo Paavola

CFO, tekninen tuottaja, osakas
Tampereen toimisto

+358 45 885 9339
niilo@scenearts.fi

Kalle Hautamäki

Taiteellinen johtaja (AD)
Perustaja

+358 40 7044 563
kalle@scenearts.fi

Scene Arts – Ilkka Kaikuvuo

Ilkka Kaikuvuo

Advisor, osakas

ilkka@scenearts.fi

Arto Remes

Advisor, osakas

arto@scenearts.fi

Asiakkaidemme kokemuksia

Tapahtumatekniikka meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!