Kongressi- ja kokous­tekniikka

Meiltä kongressi- ja kokoustekniikka kattavana kokonaisratkaisuna. Tämä käsittää esimerkiksi projisointitekniikan, näytöt, mikrofonit ja äänentoistotekniikan, videokonferenssijärjestelmät, etäyhteyksien järjestelyt, livestriimauksen sekä erinäiset interaktiiviset työkalut.

Haluaisitko keskittyä olennaiseen teknisen säätämisen sijaan?

Miksi tilata kongressi- ja kokoustekniikka Scene Artsilta?

Kongressi- ja kokoustekniikka pitää toimia huomaamattomasti ja moitteetta. Sen pitää joustaa mahdollisimman pitkälle sisältöjen mukaan ja sitä pitää operoida harkitulla ja varmalla otteella. Tekninen suorittaminen on kuitenkin vasta lähtökohta. On ehdottoman tärkeää, että yhteistyö asiakkaan ja tekniikan toteuttajan välillä toimii – asiakkaan tulee esimerkiksi pystyä luottamaan, että sähköposteihin vastataan ajallaan.

kongressitekniikka ja kokoustekniikka

Nähdäksemme on myös erittäin olennaista, että tilaaja saa työkavereikseen varmaotteisia ja kohteliaita teknikoita, jotka ovat kykeneviä ratkomaan ongelmatilanteita tehokkaasti. Kokousten ja kongressien oletetaan toimivan teknisesti moitteetta, ja mahdolliset haasteet tulee ratkaista nopeasti. Jotta tilaisuuteen ladatut odotukset purkautuisivat tuottaen kaikille positiivista energiaa ja hyvän mielen, kokoustekniikka ja kongressitekniikka kannattaa tilata Scene Artsilta!

Kongressi- ja kokoustekniikka kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella.

Eventee

Tapahtuma­teknologiat

Käytämme hybridi- ja virtuaalituotannoissamme markkinoiden johtavia tapahtumateknologioita. Eventee-tapahtuma-alusta mahdollistaa niin pienet kuin suuretkin tapahtumat. Osallistuminen käy helposti verkkoselaimella tai mobiilisovelluksella. Järjestäjälle Eventee tarjoaa kaikki tarvittavat tekniset ominaisuudet onnistuneeseen tapahtumaan.

Miksi kongressi- ja kokoustekniikka on tärkeää?

kokoustekniikka toimii

Toimiva tekniikka tarjoaa monipuolisia hyötyjä kokousten ja kongressien järjestämiseen. Ensinnäkin kommunikoinnista tulee helpompaa ja selkeämpää, kun presentaatiot ja puheenvuorot toimivat jouhevasti. Toisekseen yhteistyö osallistujien kesken helpottuu, kun esimerkiksi etäosallistujien integrointi on sujuvaa. Toimiva tekniikka edistää myös automaattisesti osallistujien sitoutumista käsiteltävään asiaan, tarkkaavaisuuden ohjautuessa oleellisiin asioihin. Tehokkuuden kasvu näkyy tämän lisäksi myös siinä, että toimivalla tekniikalla varustettu kokous tai kongressi mahdollistaa täysipainoisen etäosallistumisen, joka kuluttaa resursseja paikan päälle saapumista huomattavasti vähemmän.

Toimiva kongressi- ja kokoustekniikka vaikuttaa myös suoraan osallistujien mielikuvaan organisaatiosi laadukkuudesta.

Kongressi- ja kokoustekniikka meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!