Striimaus­palvelut – videostriimaus ja livestriimaus

Meiltä saat avaimet käteen -periaatteella juuri sellaiset striimauspalvelut, joita tarvitset. Oli kyseessä sitten monimutkainen, useamman päivän pituinen kansainvälinen livetuotanto, kustannustehokas yhden kameran webinaari tai mitä tahansa niiden väliltä, olemme apunasi kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella!

Haluaisitko keskittyä olennaiseen teknisen säätämisen sijaan?

Miksi tilata striimauspalvelut Scene Artsilta?

Striimin tekninen toteutus rakentuu lukemattomien eri osatekijöiden saumattomasta tasapainottamisesta, ja läpivientiin vaaditaan monipuolista ammattitaitoa. Tekninen suorittaminen on kuitenkin vasta lähtökohta. On ehdottoman tärkeää, että yhteistyö asiakkaan ja tekniikan toteuttajan välillä toimii – asiakkaan tulee esimerkiksi pystyä luottamaan, että sähköposteihin vastataan ajallaan.

Striimauspalvelut

Nähdäksemme on myös erittäin olennaista, että striimin tilaaja saa työkavereikseen varmaotteisia ja kohteliaita teknikoita, jotka ovat kykeneviä ratkomaan ongelmatilanteita tehokkaasti. Striimituotantoon, kuten mihin tahansa tapahtumaan, latautuu paljon odotuksia, ja juuri siksi ne jäävät niin elävästi mieleen. Jotta striimiin ladatut odotukset purkautuisivat tuottaen kaikille positiivista energiaa ja hyvän mielen, livestriimin tekninen toteutus kannattaa tilata Scene Artsilta!

Toteutamme striimauspalvelut kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella.

Tsekkaa myös Webinaari palveluna -pakettimme!

Eventee

Tapahtuma­teknologiat

Käytämme hybridi- ja virtuaalituotannoissamme markkinoiden johtavia tapahtumateknologioita. Eventee-tapahtuma-alusta mahdollistaa niin pienet kuin suuretkin tapahtumat. Osallistuminen käy helposti verkkoselaimella tai mobiilisovelluksella. Järjestäjälle Eventee tarjoaa kaikki tarvittavat tekniset ominaisuudet onnistuneeseen tapahtumaan.

Striimauspalvelut – hyödyt?

Livestriimaus on tehokas työkalu. Sen avulla yritykset ja organisaatiot voivat tavoittaa laajemman yleisön sekä sitouttaa kohderyhmäänsä erinäisin interaktiivisin työkaluin. Striimi on usein kokonaiskustannuksiltaan merkittävästi livetapahtumaa edullisempi, sillä kuluja ei synny esimerkiksi matkustamisesta, ruokailuista, tilavuokrista ja majoituksista. Livelähetys mahdollistaa myös huomattavasti tehokkaamman ajankäytön sekä osallistujien että järjestävän organisaation henkilöstön osalta.

videostriimaus

Striimin avulla voidaan tarjota laadukasta asiakaspalvelua – esimerkiksi vastaamalla kohderyhmän yleisimpiin kysymyksiin tai esittelemällä palveluita ja tuotteita. Rakentamalla henkilökohtaista yhteyttä katsojien kanssa livevideolla voidaan vahvistaa brändimielikuvaa ja osoittaa ammattitaitoa. Livelähetykset voidaan valjastaa myös sosiaalisen median alustojen kasvun kirittäjiksi, sillä ne tarjoavat mielenkiintoista ja mukaansatempaavaa sisältöä.

Striimauspalvelut ovat tietysti myös työkalu myynnin kasvattamiseen. Striimiin osallistujille voidaan kohdentaa tarjouksia ja mainoksia, ja heille voidaan esitellä tuotteita kannustaen ostopäätökseen.

Hyvin järjestetty livestriimituotanto toimii erinomaisena lähtökohtana myös hybriditapahtumien suunnittelussa.

Striimauspalvelut meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!