Yritys­tapahtumat ja seminaarit

Meiltä saat avaimet käteen -paketin tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta, kun tehtävänäsi on järjestää yritystapahtuma tai seminaari. Ei haittaa, vaikka et ihan tietäisi, mitä tarvitset, sillä me selvitämme sen kanssasi. Presentaatiotekniikka, äänentoisto, valaisu, etäyhteydet, puhujakorokkeet, interaktiiviset työkalut ja vastaavat kuuluvat kaikki palveluvalikoimaamme.

Haluaisitko keskittyä olennaiseen teknisen säätämisen sijaan?

Miksi tilata yritystapahtumien ja seminaarien tekniikka Scene Artsilta?

Yritystapahtumat ja seminaarit vaativat aina monipuolista teknistä osaamista ja kalustoa. Pienetkin muutokset ohjelmasisällöissä saattavat vaikuttaa ratkaisevasti tekniseen tuotantoon, ja siksi harkittu ote suunnitteluvaiheessa on niin tärkeää.

Tekninen suorittaminen on kuitenkin vasta lähtökohta. On ehdottoman tärkeää, että yhteistyö asiakkaan ja tekniikan toteuttajan välillä toimii – asiakkaan tulee esimerkiksi pystyä luottamaan, että sähköposteihin vastataan ajallaan. Nähdäksemme on myös tavattoman olennaista, että tilaaja saa työkavereikseen varmaotteisia ja kohteliaita teknikoita, jotka ovat kykeneviä ratkomaan ongelmatilanteita tehokkaasti.

Yritystapahtumat ja seminaarit ovat ladattu täyteen odotuksia niiden onnistumisesta, ja juuri siksi ne jäävät niin elävästi mieleen. Jotta tilaisuuteen ladatut odotukset purkautuisivat tuottaen kaikille positiivista energiaa ja hyvän mielen, hybridi- ja virtuaalitapahtuman tekninen selkäranka kannattaa tilata Scene Artsilta!

Toteutamme yritystapahtumien ja seminaarien teknisen selkärangan kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella.

Teknisesti toimivat yritystapahtumat ja seminaarit?

Toimiva tapahtumatekniikka on edellytys yritystapahtumien ja seminaarien maaliin viemiseksi. Sen lisäksi, että esimerkiksi äänentoistolliset ja valaistukselliset tekijät vaikuttavat suoraan yleisön tunnelmaan, tekniikka on vaikuttavan tapahtuman viestinnän peruspilari.

Toimiva ja järkevästi rakennettu tapahtumatekninen kokonaisuus säästää henkisiä ja materiaalisia resursseja olennaisempiin asioihin ja yhdessä muiden osatekijöiden kanssa tarjoaa sijoitetulle ajalle ja rahalle parhaan vastineen.

Tapahtuma­tekniikkaan panostaminen ei ole vain kuluerä – se on sijoitus laadukkaaseen mielikuvaan organisaatiostasi.

Yritystapahtumien ja seminaarien tekniikka meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!