Äänentoisto tapahtumaan

Äänentoisto on yksi toimivan tapahtumatekniikan peruspilareista. Ammattilaisen käsissä tilaisuutesi äänentoisto avaa oven eloisaan, vaikuttavaan ja mukaansatempaavaan tapahtumakokemukseen.

Haluaisitko avaimet käteen -äänentoistoratkaisun tapahtumaasi?

Miksi tilata äänentoistopalvelut Scene Artsilta?

Äänentoiston kokonaisuus rakentuu useista pienemmistä järjestelmistä. Mikrofonien ja kaiuttimien lisäksi tarvitaan esimerkiksi vahvistimia, äänen reititykseen liittyvää tekniikkaa, miksauskalustoa, usein suuria määriä kaapelointia ja niin edelleen. Järjestelmä täytyy suunnitella tapahtumakohtaisesti, sillä tilat ja tarpeet vaihtelevat. Hyvin suunniteltu ja tilaisuuteen sopiva järjestelmä tarvitsee lisäksi operaattorinsa joita on silloin tällöin tarpeen olla useampia. On olennaista, että tapahtuman äänentoisto on osaavissa käsissä, jotka hallitsevat koko tuotantoprosessin.

Nähdäksemme on myös erittäin arvokasta, että äänentoiston tilaaja saa työkavereikseen varmaotteisia ja kohteliaita teknikoita, jotka ovat kykeneviä ratkomaan ongelmatilanteita tehokkaasti. Tapahtumiin latautuu paljon odotuksia, ja juuri siksi ne jäävät niin elävästi mieleen. Erityisesti äänentoiston toimivuus tai toimimattomuus huomataan nopeasti. Jotta tapahtumaan ladatut odotukset purkautuisivat tuottaen kaikille positiivista energiaa ja hyvän mielen, äänentoisto kannattaa tilata Scene Artsilta!

Toteutamme äänentoistopalvelut kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella.

Tarpeena puheäänentoisto? Tsekkaa artikkelimme aiheesta!

Äänentoisto palveluna – hyödyt

Riittävä äänentoistojärjestelmä on edellytys puheen ja musiikin selkeydelle. Kaiuttimien määrän ja järjestelmän tehon lisäksi äänentoiston tulee täyttää tietyt laatuvaatimukset. Ammattilaisen käsissä laadukas äänentoistojärjestelmä tuottaa mukaansatempaavan ilmapiirin, jossa musiikki tuntuu eloisammalta ja puheenvuorot koetaan vaikuttaviksi.

Ääniteknikko operoi järjestelmää huolehtien, että äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla kaikkialla tapahtumatilassa sekä tehden tarvittavia säätöjä esimerkiksi leikkaamalla korvaan särähtäviä taajuuksia. Teknikko huolehtii myös osaltaan tapahtuman turvallisuudesta, pitäen volyymin kuulon kannalta turvallisten rajojen sisäpuolella.

Toimiva äänitekniikka luo tapahtumastasi ammattimaisen, laadukkaan ja luotettavan mielikuvan välittömästi.

Ammattilaisen käsissä laadukas äänentoistojärjestelmä tuottaa mukaansatempaavan ilmapiirin, jossa musiikki tuntuu eloisammalta ja puheenvuorot koetaan vaikuttaviksi.

Äänentoistopalvelut meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!