Esitys­tekniikka ja esiintymis­lavat

Pohditko, kuinka järjestää tapahtumasi esitystekniikka tai mistä löytyy juuri sopiva esiintymislava?

Järjestämme tapahtumaasi räätälöidyn esitystekniikkakokonaisuuden sekä tarpeisiisi vastaavaan esiitymislavan.

Miksi tilata esitystekniikka ja esiintymislavat Scene Artsilta?

Tapahtuman esitystekniikka rakentuu lukemattomien eri osatekijöiden saumattomasta tasapainottamisesta, ja läpivientiin vaaditaan monipuolista ammattitaitoa. Siihen sisältyy äänentoistoratkaisuja, visuaalista tekniikkaa – vaikkapa valoja, projektoreita ja näyttöjä, etäyhteyksiä ja interaktiivisuutta vaativia av-järjestelyitä – sekä useita laitteiden hallintajärjestelmiä.

Esiintymislavat, mobiililavat ja esiintyjäkorokkeet rakentuvat tapahtuman keskipisteeksi. Lavojen pystyttämiseen sekä ulko- että sisätiloihin liittyy kriittisiä turvallisuuskysymyksiä, joista tulee olla tietoinen.

Esitystekniikka ja esiintymislavat

Tekninen suorittaminen on kuitenkin vasta lähtökohta. On ehdottoman tärkeää, että yhteistyö asiakkaan ja tekniikan toteuttajan välillä toimii – asiakkaan tulee esimerkiksi pystyä luottamaan, että sähköposteihin vastataan ajallaan.

Nähdäksemme on myös tavattoman olennaista, että tekniikan tilaaja saa työkavereikseen varmaotteisia ja kohteliaita teknikoita, jotka ovat kykeneviä ratkomaan ongelmatilanteita tehokkaasti. Tapahtumiin latautuu paljon odotuksia, ja juuri siksi ne jäävät niin elävästi mieleen. Jotta tilaisuuteen ladatut odotukset purkautuisivat tuottaen kaikille positiivista energiaa ja hyvän mielen, tapahtuman esitystekniikka ja lava kannattaa tilata Scene Artsilta!

Tapahtumasi esitystekniikka sekä lavarakenteet kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella.

Miksi esitystekniikka ja esiintymislavat ovat tärkeitä?

Esitystekniikka ja esiintymislava rakentuu

Esitystekniikan ensisijainen tehtävä on tehostaa sekä tukea puhujien ja esiintyjien viestintää, ja tekniseen toteutukseen kannattaa panostaa jo tapahtumasi suunnitteluvaiheessa. Toimiva esitystekniikka vahvistaa sisältöjen mieleenpainuvuutta sitouttamalla yleisön ja ohjaamalla heidän tarkkaavaisuuttaan sekä mielenkiintoaan. Esitystekniikka on työkalu, joka tekee tapahtumastasi tehokkaamman ja parantaa kävijöiden kokemusta.

Esiintymislava on tilaisuuden keskipiste. Sen lisäksi, että lava on esiintyjien näkyvyyden ja yleisön huomion ohjaamisen kannalta usein käytännössä välttämätön, se viestii ammattimaisuutta ja vahvistaa puhujien vakuuttavuutta.

Tyylikäs esiintymislava jättää yleisön mieleen laadukkaan jäljen järjestäjän brändistä.

Esitystekniikka ja esiintymislavat meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!