Yleisö­tapahtumat

Meiltä saat kaiken mitä yleisötapahtumat tarvitsee teknisesti: äänentoistoratkaisut, valaistuksen, lavarakenteet, presentaatiojärjestelmät, näytöt, videotykit, tapahtumavalokuvauksen sekä -videoinnin. Lisäksi tarjoamme tapahtumaasi ketterää, mobiilisovelluksella varustettua Eventee-tapahtuma-alustaa moderointeineen. Palveluksessasi on asiakaspalveluhenkinen ja monipuolisella osaamisella varustettu tekniikkatiimimme.

Haluaisitko keskittyä olennaiseen teknisen säätämisen sijaan?

Miksi tilata yleisötapahtumasi tekniikka Scene Artsilta?

Yleisötapahtuman tekninen toteutus rakentuu lukemattomien eri osatekijöiden saumattomasta tasapainottamisesta, ja läpivientiin vaaditaan monipuolista ammattitaitoa. Tekninen suorittaminen on kuitenkin vasta lähtökohta. On ehdottoman tärkeää, että yhteistyö asiakkaan ja tekniikan toteuttajan välillä toimii – asiakkaan tulee esimerkiksi pystyä luottamaan, että sähköposteihin vastataan ajallaan.

Yleisötapahtumat onnistuneesti

Nähdäksemme on myös erittäin olennaista, että tekniikan tilaaja saa työkavereikseen varmaotteisia ja kohteliaita teknikoita, jotka ovat kykeneviä ratkomaan ongelmatilanteita tehokkaasti. Yleisötapahtumiin latautuu paljon odotuksia, ja juuri siksi ne jäävät niin elävästi mieleen. Jotta tilaisuuteen ladatut odotukset purkautuisivat tuottaen kaikille positiivista energiaa ja hyvän mielen, tapahtuman tekninen toteutus kannattaa tilata Scene Artsilta!

Toteutamme yleisötapahtumat kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella.

Yleisötapahtumat – miksi tekniikkaan tulee kiinnittää huomiota?

Tapahtumatekniikan toteutus on suoraan yhteydessä kohderyhmäsi mielikuvaan tapahtumasi laadukkuudesta. Toimiva audiovisuaalinen tuotanto on merkittävässä roolissa kiinnostavamman ja mieleenpainuvamman tapahtumakokemuksen luomisessa. Tilaisuuden vetovoima kasvaa mahdollistaen esimerkiksi korkeammat lippuhinnat ja -tulot. Erityisesti tapahtumissa, joissa osallistujat maksavat nimenomaan ensiluokkaisesta kokemuksesta, av-tuotannon toimivuus on kriittistä. Toimiva tekniikka kasvattaa myös sponsorien kiinnostusta osallistua tilaisuuteen.

Asianmukaisella äänentoistolla, miksauksella, valaistuksella, näytöillä ja videotykeillä luodaan puitteet laadukkaalle ja selkeälle audiovisuaaliselle tapahtumakokemukselle.  Hyvä tekninen toteutus tukee miellyttävällä tavalla mukaansatempaavan tapahtuman järjestämistä ja varmistaa tilaisuuden sulavan etenemisen. Kun laitteet ja ammattilaiset ovat oikeilla paikoilla oikeaan aikaan, myös yllättäviin tilanteisiin kyetään reagoimaan tehokkaasti. Tapahtumatekniikan toteutukseen liittyy myös turvallisuuskysymyksiä, jotka tulee huomioida.

Yleisötapahtuman tekniikka meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!