Videotuotanto

Scene Arts on tapahtumien AV-tuotannon asiantuntija, joka tarjoaa kumppaneilleen videotuotantoa myös tapahtumakontekstin ulkopuolella.

Olemme luotettava tuotantoresurssi ja tarjoamme viestintä-, markkinointi- ja mainostoimistoille videotuotantoa teknisenä kumppanina. Palvelu voi sisältää esimerkiksi kuvausta, äänitystä ja editointipalveluita.

Ammattimaista videotuotantoa

Yritykset voivat saavuttaa huomattavaa lisäarvoa ammattimaisella videotuotannolla. Viestintä, joka käyttää videokuvaa, koetaan selkeämmäksi ja se pystyy sitouttamaan katsojia tehokkaammin kuin pelkkä teksti tai valokuva. Videot eivät ainoastaan jää paremmin mieleen, vaan ne myös tavoittavat laajemman yleisön sosiaalisen median alustoilla.

Ohessa esimerkkejä videoista, joissa voimme tarjota viestintä, markkinointi- ja mainostoimistoille asiantuntemustamme ja tukea:

Tuote- tai palveluvideot

Nämä videot keskittyvät erityisesti yrityksen tuotteisiin tai palveluihin, esitellen niiden toimintaa ja hyötyjä. Hyvin toteutetut tuote- ja palveluvideot tarjoavat lisätietoja sekä saavat asiakkaan kiinnostumaan lisää.

Videotuotanto

Asiakastarinavideot

Asiakastarinavideot esittelevät asiakkaiden kokemuksia yrityksen tuotteista tai palveluista. Asiakastarinavideo on tehokas keino luottamuksen rakentamisessa ja ostopäätökseen ohjaamisessa.

Koulutus- ja ohjevideot

Tällaiset videot voivat olla suunnattuja sekä henkilöstölle, että asiakkaille tarjoten ohjeita tuotteiden tai palveluiden käyttöön, asennukseen, huoltoon tai muihin prosesseihin. Koulutus- ja ohjevideot lisäävät asiakastyytyväisyyyttä.

Rekrytointivideot

Yritykset käyttävät henkilöstöstä kuvattuja videoita houkutellakseen uusia työntekijöitä. Videossa voidaan esitellä työpaikan kulttuuria, etuja ja mahdollisuuksia. Kiinnostavat työntekijäkokemusvideot tuovat lisää laadukkaita työnhakijoita.

Toteutamme videotuotantopalvelut kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella.

Videotuotanto – prosessi

Videotuotannon tilaaminen Scene Artsilta on helppoa. Olemme avanneet tähän tuotantoprosessimme pääpiirteittäin seuraavasti:

1. Tarjouspyyntö

Ole yhteydessä ja kerro toiveesi videotuotantoon liittyen. Ei haittaa vaikka sinulla ei vielä olisi tarkkaa suunnitelmaa toteutuksesta – voit kertoa myös vain mitä haluaisit videoilla saavuttaa.

2. Tarjous

Teemme toiveidesi perusteella tarjouksen ja hinnan tuotannolle.

3. Aloituspalaveri

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen pidämme kanssanne suunnittelupalaveri jonka aikana ideoimme, luomme alustavan kuvausaikataulun ja kuuntelemme tarkasti toiveitanne. Ehdotamme tarvittaessa ratkaisuvaihtoehtoja vielä avoimiin kysymyksiin. Haluamme myös keskustella videon tärkeimmästä tavoitteesta.

Videotuotantopalvelut

4. Tuotanto

Videotuotanto toteutetaan: kuvaukset, äänitykset, logistiikka, valaisu ja niin edelleen.

5. Editointivaihe

Teemme aluksi raakaeditoidun vedoksen videosta, jotta pääsette kommentoimaan muodostuvaa lopputulosta. Kommenttikierroksen perusteella editoimme videon valmiiksi ja toimitamme sen teille sovitulla tavalla.

6. Arviointi

Käymme mielellämme arviointikeskustelun siitä, kuinka hyvin onnistuimme palvelemaan tavoitteitanne. Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa pohtia pitkäaikaisempaa videotuotantokumppanuutta. Parhaisiin tuloksiin päästään nimenomaan pitkäaikaisella videotuotantojen kumppanuussopimuksella.

Parhaisiin tuloksiin päästään nimenomaan pitkäaikaisella videotuotantojen kumppanuus­sopimuksella.

Videotuotanto meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tuotantoresurssia yrityksenne etsii. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Luodaan ratkaisu

Luodaan yhdessä tarpeitanne vastaava kumppanuusohjelma videotuotantojen tekniseen toteutukseen. Hinnoittelemme videotuotannon niin, että yrityksenne kate on järkevällä tasolla.

3.

Keskity myyntiin

Voit huoletta vastata ”kyllä” kasvaneeseen kysyntään.


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!