Videotuotanto

Scene Arts tarjoaa ammattitason videotuotantoa yritysten ja yhteisöjen sisällöntuotannon tarpeisiin myös tapahtumakontekstin ulkopuolella. Oli kyseessä sitten televisiomainos tai yrityksen sisäiseen viestintään suunnattu pelkistetty videokokonaisuus, Scene Arts kykenee vastaamaan tarpeisiinne.

Blue Flame Stories toimii Scene Artsin videotuotantokumppanina.

Ammattimaista videotuotantoa

Yritykset voivat saavuttaa huomattavaa lisäarvoa ammattimaisella videotuotannolla. Viestintä, joka käyttää videokuvaa, koetaan selkeämmäksi, ja se pystyy sitouttamaan katsojia tehokkaammin kuin pelkkä teksti tai valokuva. Videot eivät ainoastaan jää paremmin mieleen, vaan ne myös tavoittavat laajemman yleisön sosiaalisen median alustoilla.

Päivähintamme videokuvauksille (8 h) on alkaen 1 270 €, joka sisältää työt ja kalustovuokran.

Päivätaksa editoinnille (8 h) on 770 €.

Ohessa esimerkkejä videoista, joissa voimme tarjota viestintä-, markkinointi- ja mainostoimistoille asiantuntemustamme ja tukea.

Tuotteen tai palvelun esittelyvideo

Nämä videot keskittyvät erityisesti yrityksen tuotteisiin tai palveluihin, esitellen niiden toimintaa ja hyötyjä. Hyvin toteutetut tuote- ja palveluvideot tarjoavat lisätietoja sekä saavat asiakkaan kiinnostumaan lisää.

Hinta alkaen 1 470 €.

Asiakaskokemusvideo

Asiakaskokemusvideot esittelevät asiakkaiden kokemuksia yrityksen tuotteista tai palveluista. Asiakaskokemusvideo on tehokas keino luottamuksen rakentamisessa ja ostopäätökseen ohjaamisessa.

Hinta alkaen 1 870 €.

Mainosvideot

Mainosvideon teho perustuu toistoon ja/tai oivaltavaan viestiin. Tarjoamme mainosspottien tuotantoa niin televisioon kuin someen. Spotti on pituudeltaan yleensä 7, 10, 15, 30 tai 45 sekuntia.

Koska spotin sisältö vaikuttaa merkittävästi hintaan, pyydä tarjous!

Videotuotanto

Koulutus- ja ohjevideot

Tällaiset videot voivat olla suunnattuja sekä henkilöstölle että asiakkaille tarjoten ohjeita tuotteiden tai palveluiden käyttöön, asennukseen, huoltoon tai muihin prosesseihin. Koulutus- ja ohjevideot lisäävät asiakastyytyväisyyyttä.

Pyydä tarjous!

Rekrytointivideot

Yritykset käyttävät henkilöstöstä kuvattuja videoita, kuten työntekijäkokemuksia, houkutellakseen uusia työntekijöitä. Videossa voidaan esitellä työpaikan kulttuuria, etuja ja mahdollisuuksia. Kiinnostavat työntekijäkokemusvideot tuovat lisää laadukkaita työnhakijoita.

Hinta alkaen 1 870 €.

Brändivideo

Brändivideo kertoo yleensä tavallista yritysesittelyvideota tunteellisemmin haluttua viestiä. Tavoitteena voi olla syventää tuntemusta brändistä tai synnyttää tunnetta ja näin jättää muistijälki katsojalle. Brändivideo sopii niin yrityksen, kolmannen sektorin kuin henkilön brändin vahvistamiseksi ja markkinoinnin tueksi. Brändivideon pituus voi olla esimerkiksi 30–120 sekuntia.

Hinta alkaen 2 470 €.

Fiilisvideo

Nimensä mukaisesti fiilisvideon avulla voi palata vaikkapa tapahtuman tunnelmiin ja tehdä jälkimarkkinointia (ns. aftermovie). Vastaavasti fiilisvideo voi toimia ennakkomarkkinoinnissa nostattamassa kohdeyleisön odotuksia.

Fiilisvideossa voi olla spiikki tai lyhyitä iskulauseita, mutta tämä formaatti toimii myös pelkän musiikin voimin. 30–60 sekuntia riittää yleensä tavoitteen saavuttamiseen. Videon sisällön voimme kuvata esimerkiksi tapahtumasta dokumentaarisesti tai sitten suunnitellummin ja näyteltynä.

Hinta alkaen 1 270 €.

Ilmakuvaukset

Vaihda perspektiiviä dronen avulla! Ilmakuvaamme niin valokuvia kuin videoita ympäri Suomen erillisinä kuvauksina tai vaikkapa osana videotuotantokokonaisuutta.

Hinta alkaen 197 €.

Minidokumentti

Kyseessä voi olla esimerkiksi yrityksen historiikki videomuodossa tai tietystä aiheesta tehtävä syvääluotaava noin 15-minuuttinen video.

Hinta alkaen 12 700 €.

Toteutamme videotuotantopalvelut kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella.

Videotuotanto – prosessi

Videotuotannon tilaaminen Scene Artsilta on helppoa. Olemme avanneet tähän tuotantoprosessimme pääpiirteittäin seuraavasti:

1. Tarjouspyyntö

Ole yhteydessä ja kerro toiveesi videotuotantoon liittyen. Ei haittaa vaikka sinulla ei vielä olisi tarkkaa suunnitelmaa toteutuksesta – voit kertoa myös vain mitä haluaisit videoilla saavuttaa.

2. Tarjous

Teemme toiveidesi perusteella tarjouksen ja hinnan tuotannolle. Alkaen-hinnat näet tältä sivulta.

Videotuotantopalvelut

3. Aloituspalaveri

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen pidämme kanssanne suunnittelupalaverin, jonka aikana ideoimme, luomme alustavan kuvausaikataulun ja kuuntelemme tarkasti toiveitanne. Ehdotamme tarvittaessa ratkaisuvaihtoehtoja vielä avoimiin kysymyksiin. Haluamme myös keskustella videon tärkeimmästä tavoitteesta.

4. Tuotanto

Videon toteuttamisen tuotantovaiheeseen sisältyvät kuvaukset, äänitykset, valaisu ja logistiikka.

5. Editointivaihe

Teemme aluksi raakaeditoidun vedoksen videosta, jotta pääsette kommentoimaan muodostuvaa lopputulosta. Kommenttikierroksen perusteella editoimme videon valmiiksi ja toimitamme sen teille sovitulla tavalla.

6. Arviointi

Käymme mielellämme arviointikeskustelun siitä, kuinka hyvin onnistuimme palvelemaan tavoitteitanne. Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa pohtia pitkäaikaisempaa videotuotantokumppanuutta. Parhaisiin tuloksiin päästään nimenomaan pitkäaikaisella videotuotantojen kumppanuussopimuksella.

Parhaisiin tuloksiin päästään nimenomaan pitkäaikaisella videotuotantojen kumppanuus­sopimuksella.

Blue Flame Storiesin videotuotanto­referenssit

Videotuotannon referenssit yhteistuotannot

Videotuotanto meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tuotantoresurssia yrityksenne etsii. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Luodaan ratkaisu

Luodaan yhdessä tarpeitanne vastaava kumppanuusohjelma videotuotantojen tekniseen toteutukseen. Hinnoittelemme videotuotannon niin, että yrityksenne kate on järkevällä tasolla.

Tuotannon teknisistä ja taiteellisista vaatimuksista riippuen viemme projektin läpi joko täysin omalla tiimillämme tai yhteistyössä Blue Flame Storiesin kanssa.

3.

Keskity myyntiin

Voit huoletta vastata ”kyllä” kasvaneeseen kysyntään.


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!