Vehon uuden hallin avajaiset

Asiakas:

Veho (tilaaja) & Wadessa (tuottaja)

Taustatietoa tapahtumasta

Tapahtuman tilaajana oli Veho ja tuottajana Wadessa, jonka kanssa käytännössä työskentelimme.

Vehon avajaistilaisuus oli loppukesän iltajuhla lukuisine tunnelmaa luovine värivaloineen, jotka nostivat Vehon edustamat autot esiin. Livebändi, tarjoilut ja yleisö saatiin tyylikkäästi sopimaan valtavaan korjaamohalliin Oulun Oritkarissa.

Tuotannon lähtötilanne

Veho oli avaamassa uutta raskaan kaluston toimipistettä Oulussa, ja avajaistapahtumaan tarvittiin tyylikäs tekninen toteutus. Haasteena oli muun muassa rakentaa tapahtuman puitteet niin, että juhlayleisö kokisi tilan viihtyisäksi ja että show’sta tulisi toimiva ja vaikuttava. Tuottajan suunnitelmissa oli muun muassa esiintymislavaksi tuunattu rekan perävaunu catwalkeineen.

Ratkaisumme

Suunnitteluvaiheessa toimitimme muun muassa lavasta valoineen 3D-kuvan, josta tuottaja pääsi helposti näkemään, mitä kokonaisuus voisi olla. Toimittamamme ja operoimamme tekninen kokonaisuus oli varsin kattava: bilebändille riittävä äänentoisto, iso valkokangas valovoimaisine videotykkeineen presentaatioita varten, tehokkaat lavavalot esiintyjille sekä kymmeniä värivaloja hallin sisä- ja ulkopuolelle luomaan tunnelmaa ja valaisemaan kevyempää ja raskaampaa Mercedes-kalustoa.