Tapahtuma­tuotanto

Tapahtumatuotanto tapahtumasi teknisiin ja teknologisiin tarpeisiin. Etenkin etätapahtumien ja etäosallistumista painottavien hybriditapahtumien osalta palvelemme sinua tapahtumatuottajamaisella otteella.

Tarvittaessa tilaisuuttasi varten verkostostamme löytyy varmaotteinen tapahtumatuottaja, jonka kanssa yhteistyössä teemme tapahtumastasi ikimuistoisen.

Miksi tilata tapahtumatuotanto Scene Artsilta?

Tapahtumatuotanto on tapahtuman tuottajan vastuulla. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi tapahtuman kokonaisvaltaisen konseptin toteutumisen valvominen, tapahtumatilan varaaminen, tuotannon eri osa-alueiden koordinointi (yksi alue on tapahtumatekniikka), tapahtuman budjetointi, markkinointi, logistiikasta sekä aikataulusta huolehtiminen ja niin edelleen. Erityisen tärkeää on, että tapahtumatuottajalla on hyvä paineensietokyky. Tuottajan tulee olla kyvykäs kommunikoija sekä luova ongelmien ratkaisija.

Ulkoistettu tapahtumatuotanto esimerkiksi organisaation markkinointipäälliköltä tapahtuma-alan ammattilaiselle on järkevää, sillä kokemattomalta tapahtuman toteutus saattaa vaatia valtavasti aikaa ja rahaa.

Tapahtumatuotanto meiltä seuraavin askelin

1.

Pyydä ratkaisu

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä. Tässä vaiheessa et sitoudu mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa.

2.

Kehitämme kanssasi

Kehitämme kokonaisvaltaisella otteella tapahtumasi teknisen toteutuksen.

3.

Nauti tapahtumastasi

Huolehdimme toteutuksesta kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella. Haluamme, että saavutat tavoitteesi ja tapahtumastasi tulee kaikille kohokohta!


Kiinnostuitko?

Pyydä ratkaisu!