Scene Arts kasvaa ja kehittyy

Tapahtumatekniikan toimialalla operoiva Scene Arts laajentaa omistuspohjaa. Yritykseen on liittynyt mukaan osakkaaksi ja neuvonantajaksi pitkän linjan liiketoiminnan kehittäjä, Arto Remes.

Arto on menestynyt kasvuyrittäjänä digitaalisen markkinoinnin ja median alalla sekä toiminut avainhenkilönä ja osakkaana useissa muissa yrityksissä.

– Yritysten kasvutarinat saavat innostumaan ja on etuoikeus saada olla niissä mukana. Jokainen tarina on aina erilainen. Scene Artsissa innostaa erityisesti asiantunteva ja visionäärinen tiimi sekä toimialan voimakkaat muutokset viime vuosina. Tapahtumatuotannot ovat monipuolistuneet ja mukaan on tullut tekniikan lisäksi paljon erilaisia teknologioita. Uskon, että ne toimijat, jotka osaavat tekniikan, mutta pystyvät yhdistämään myös ketterästi uudet teknologiat osaksi tapahtumakokonaisuutta tulevat menestymään, toteaa Arto Remes.

– Tämähän on suoranaista mahtavuutta! Arto tuo yritykseen pitkälle jalostunutta liiketoimintaymmärrystä, myynnin ja markkinoinnin huippuosaamista sekä kasvumme kannalta tärkeitä verkostoja. Hän on todella motivoitunut kehittäjätyyppi, jonka ehtymätön kiinnostus projektiamme kohtaan aiheuttaa allekirjoittaneessa syvää kiitollisuutta. Yrityksemme kehittyy Arton mukaantulon myötä terveemmin ja nopeammin, Scene Artsin perustajaosakas ja toimitusjohtaja Joonatan Niemi kertoo.

Scene Artsin viimeaikaisia tuotantoja:

  • Oulun yliopiston 6GESS Profilation Research Programin isännöimä Hotelli Lasaretilla järjestetty hybriditapahtuma 6GESS Day, joka esitteli huippuluokan 6G-terveys– ja energiasovellustutkimusta.
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien oma podcast ”Vain yrittäjän elämää”, jossa tutustutaan studiovieraiksi kutsuttujen yrittäjien arkeen, onnistumisiin ja haasteisiin. Podcast esittelee yrittäjyyttä maanläheisesti ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua sen monipuoliseen maailmaan henkilökohtaisten tarinoiden kautta.
  • Kansainvälisen Geely Design Visions virtuaalitapahtuman tekninen toteutus. Tapahtuma keräsi suunnittelijoita ympäri maailman pitchaamaan ideoitaan kiinalaisen autovalmistaja Geelyn asiantuntijaraadille. Tilaajina Geely Group, Mingle Advisors & Oulu Automotive Cluster (BusinessOulu).