Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien podcast-tuotanto

Asiakas:

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Taustatietoa toteutuksesta

Vain yrittäjän elämää on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien oma podcast, jossa tutustutaan studiovieraiksi kutsuttujen yrittäjien arkeen, onnistumisiin ja haasteisiin. Podcast esittelee yrittäjyyttä maanläheisesti ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua sen monipuoliseen maailmaan henkilökohtaisten tarinoiden kautta.

Tuotannon lähtötilanne

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät halusivat aloittaa oman podcastin, mutta eivät olleet varmoja, miten sellaista tulisi ryhtyä tuottamaan. Konsepti oli olemassa, mutta tekninen toteuttaja puuttui. Erityisesti podcastien äänenlaadulta vaadittaisiin paljon, sillä jaksot tulisivat kuultavaksi myös Radio Kalevaan.

Ratkaisumme

Tarjosimme Yrittäjille avaimet käteen -pakettia, joka sisälsi podcastien äänityksen, audion jälkikäsittelyn sisältäen mm. eri masterointiversiot julkaisukanavien vaatimuksien mukaisesti, kolmen kameran haastattelutyyppisen videoinnin, PPY:n brändin mukaisen pop-up–studion, ammattitason valaistuksen, valokuvauksen, tunnusmusiikin sekä videointron. Huolehdimme myös podcastien julkaisusta: asiakkaan näkökulmasta jaksot ilmestyivät suoratoistopalveluihin kuin itsestään.

Tuotimme myös muuta markkinointia tukevaa materiaalia, kuten tekstilogografiikat ja jaksokohtaiset kansikuvat suoratoistopalveluihin.