Webinaari­kumppanuus Aivovammaliitolle

Asiakas:

Aivovammaliitto ry

Taustatietoa

Aivovammaliitto on aivovammautuneiden ihmisten ja heidän läheistensä etujärjestö, jonka tarkoituksena on edistää aivovammautuneiden henkilöiden suoriutumista yhteiskunnassa itsenäisesti ja yhdenvertaisina. Aivovammaliittoon kuuluvilla yhdistyksillä on toimintaa noin 30 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Aivovammaliitto ja siihen kuuluvat paikallisyhdistykset järjestävät vuosittain aiheeseen liittyviä webinaareja ja tarvitsevat teknisiin järjestelyihin ammattitaitoisen ja yhteistyökykyisen kumppanin.

Yksittäisistä webinaareista kumppanuuteen

Aivovammaliitto etsi aluksi jokaiseen tuotantoon striimitekniikan toimittajan erikseen, jolloin lopputuloksen laatu ja asiakaspalvelun taso vaihtelivat niin ikään tuotantokohtaisesti. Aivovammaliiton toiminnassa korostetun tärkeään asemaan nousevat myös tarpeet jälkituotantona tehtäville tekstityksille, joiden tulee olla kirjoitusasultaan moitteettomia ja selkeitä. Asiakkaan tulisi pystyä luottamaan myös tältä osin tekniikantoimittajan laadukkuuteen ja kyvykkyyteen.

Scene Artsin toimitettua kaksi yksittäistä webinaarituotantoa Aivovammaliitolle Oulussa ja Helsingissä päädyimme solmimaan kumppanuussopimuksen, joka takaa Aivovammaliiton webinaarituotantojen toteutuksen kohteliaalla, harkitulla ja varmalla otteella myös tulevaisuudessa.

Ratkaisumme

Toimimme Aivovammaliiton webinaarikumppanina sopimuskauden ajan selkeällä kiinteällä hinnoittelulla. Webinaarin tekninen toteutus on räätälöity Aivovammaliiton tarpeisiin sopivaksi, ja he voivat huoletta keskittyä webinaarien sisältöjen suunnitteluun luottaen tekniikan olevan tasalaatuisen ammattimaista – toteutettiinpa webinaari missä päin maata tahansa.