1st Northern European “4 per 1000” regional meeting – kv-tapahtuma Helsingissä

Asiakas:

Baltic Sea Action Group

Taustatietoa tapahtumasta

Maaperään ja maatalouteen liittyvä tapahtuma kokosi Helsingin Hotelli Hilton Kalastajantorpalle tutkijoita, maanviljelijöitä, poliittisia päättäjiä sekä yritysten edustajia keskustelemaan hiilen sitomisesta, hankkimaan uusia näkökulmia ja inspiroitumaan. Tapahtuman tavoitteena oli auttaa osaltaan maailmaa siirtymään kohti tervettä maaperää sekä tuottavaa ja erittäin kestävää maataloutta.

Tapahtuma tarjosi foorumin jakaa uusia tieteen havaintoja ja mahdollisti elintärkeän ajatusten vaihdon eri toimijoiden välillä, jotka omalla tavallaan ja eri tasoilla edistävät maaperän terveyttä ja maaperän hiilen sitomista.

Tapaaminen oli suunnattu alan asiantuntijoille seuraavista maista: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Viro, Latvia, Liettua, Ranska, Belgia, Alankomaat, Luxemburg, Saksa, Itävalta, Tšekki, Slovakia, Unkari, Romania, Puola, Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta, Sveitsi ja Ukraina.

Tuotannon lähtötilanne

Asiakkaamme etsi monipäiväiselle tapahtumalleen teknistä ja teknologista kokonaisratkaisua, sisältäen esimerkiksi useissa huoneissa yhtäaikaa pyörivät sivusessiot, joista jokaiseen sisältyi etäpuhujia ja livestriimaus. Tapahtuman päätilasta tulisi tehdä näyttävä ja kaiken tulisi rakentua digitaalisen tapahtuma-alustan varaan.

Tuotanto rakennettaisiin tiiviissä yhteistyössä ja kommunikoinnin tulisi olla sujuvaa.

Ratkaisumme

Tarjosimme tapahtumaan avaimet käteen -periaattella teknisen toteutuksen johon sisältyi:

  • Esiintymislava ja LED-screen
  • Äänitekniikka kolmeen tilaan
  • Esitysmateriaalien operointi jokaisessa tilassa
  • Tapahtuman tallennus
  • Livestriimaus
  • Hybriditoteutukseen soveltuva tapahtuma-alusta
  • Etäpuhujien tekniset järjestelyt